Webshop » Baard-Snor verzorging » Twa Burds baard olie Burds of Paradise

Twa Burds baard olie Burds of Paradise

TBBP63 Twa Burds baard olie Burds of Paradise
Burds of Paradise is hun eigen “signature blend” met tropische en citrus geuren rusten op een musky basis van sandelhout, amber, musk, en vanille.

30ml

Een cologne voor je baard en een conditioner voor uw gezichtshaar. Zorgt ervoor dat die vervelende haren in lijn blijven en geeft een gezonde uitstraling aan elke lengte van huw gezichtshaar.

Sweet Almond is een uitstekende sussend olie en staat bekend om zijn vermogen om de huid te verzachten en opnieuw te helpen regenereren. Het is rijk aan eiwitten en vitamine D, en wordt beschouwd als zeer voedende – vooral bij regelmatig gebruikt. Bevat Olein Glyceride linolzuur. Het kan worden verwacht dat het droge huid en geïrriteerd gebieden verzacht.

Jojoba-olie
nauw lijkt op de talg van de huid, en is rijk aan vitamine E. Dit bevordert een stralende teint.

Biologische Argan olie
heeft hoge concentraties van essentiële vetzuren, oliezuurgehalte en lineoic. Argan olie levert bij gebruikt, intense conditionering voordelen aan droge gedehydrateerde huid en haren. Wanneer toegepast op de huid, helpt Argan olie met name het herstellen en regenereren van de huid door het verhogen van het gehalte aan nutriënten om huidcellen te herstructureren. Argan olie heeft gewilde antioxiderende eigenschappen waardoor het vooral nuttig zijn in huidverzorgingsproducten. Argan olie heeft ook versterking effecten op nagels en haren.

Meer info over dit merk ?

Testers

€ 13,95

Beschikbaar

Aantal